Tandartsassistente neemt de telefoon op in Lovadent.

Praktische informatie

Afspraken worden enkel via telefoon gemaakt op het nummer 016 23 05 84

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u00 – 11u00 & 14u00 – 16u00

Telefoon

016 23 05 84

Adres

Jan Cobbaertplein 1,
3000 Leuven

E-mail

Gelieve onderstaand contactformulier in te vullen

Wat breng ik mee

Vergeet uw identiteitskaart niet!
Als u in het bezit bent van recente RX beelden, mag u deze meenemen of doormailen naar info@lovadent.be. Op deze manier kan het nemen van een nieuwe foto mogelijks vermeden worden. Bij uw eerste bezoek zal u gevraagd worden een medische anamnese in te vullen. U kan reeds tijd besparen door dit formulier in te vullen. Het formulier kan u hier terugvinden. Hiervoor is het belangrijk dat u uw medicatielijst kent of meeneemt.

Bij een afspraak wordt gevraagd 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Zo kunnen wij iedereen op het geplande tijdstip helpen.

Belangrijke documenten

Anamneseformulier

In te vullen door nieuwe patiënten of bij verandering van gezondheidstoestand.

download hier

Algemene afspraken

Na elke behandelingssessie wordt er meteen afgerekend. Dit kan ofwel cash ofwel met bankcontact. Overschrijvingen worden helaas niet aanvaard.

Annulering van de afspraak kan tot 24 uur op voorhand. Afspraken die niet worden nagekomen worden aangerekend aan € 25 per half uur besproken tijd. Pas na betaling kan er een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Contacteer ons

Ben je een nieuwe patiënt?

Locatie

Gedurende uw bezoek aan de tandarts kan u gebruik maken van onze parking. Het is alleen toegelaten hier te parkeren tijdens de duur van uw behandeling, zodat elke patiënt hiervan kan genieten. Verder is de praktijk perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of te voet. Andere parkeergelegenheden in de directe omgeving zijn Parking Ladeuze (Mgr. Ladeuzeplein 20) of de parking van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart (Naamsestraat 105).